Hezelburcht Pienter Subsidieadvies

De subsidieadviseurs van Hezelburcht Pienter zijn gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies voor organisaties. De investeringen, kosten en activiteiten die voor subsidie in aanmerking komen worden door onze adviseurs vertaald in kansrijke subsidieaanvragen. We zijn al meer dan 25 jaar actief in subsidieland.
 

Subsidie aanvragen, ons specialisme

De oneindige lijst aan subsidieprogramma’s en de ondoorzichtigheid van de subsidieregelingen zelf maken het vakgebied complex. Het proces van subsidieverkrijging is lastig beheersbaar te krijgen door onder andere de telkens veranderende procedures en criteria. Ook de communicatie met de subsidieverstrekker vraagt om een specifieke aanpak. Kortom, subsidieadvies en het aanvragen van subsidies is een specialisme; in ons geval gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in subsidieland.
 

Subsidieaanpak op maat

De adviseurs van Hezelburcht Pienter bieden zoveel mogelijk ondersteuning bij het aanvragen van subsidies. In goed overleg verzorgen wij uw subsidieaanvraag en alles wat daarbij komt kijken. Het schrijven van teksten, het opstellen van de aanvraag, het begeleiden van het gehele subsidietraject tot en met de uitbetaling van de laatste subsidie-euro, is onderdeel van onze aanpak; we bieden hierbij een toegesneden mix van ondersteuning, assistentie en advisering tegen een concurrerend tarief.

Lees verder over Hezelburcht Pienter Subsidieadvies op onze website!
Bezoekadres
Koninginnelaan 12
Apeldoorn
Postadres
Postbus 31126
6503 CC Nijmegen
 
Alle rechten voorbehouden © 2018
Terug naar boven
Contact WBSO - subsidie voor innovatie Pienter Subsidieadvies WBSO en de Innovatiebox WBSO downloads Meer informatie? WBSO en de RDA subsidie WBSO nader belicht Ontwikkelingsproject Techn. wetensch. onderzoek WBSO subsidienieuws WBSO en software ontwikeling WBSO administratie WBSO-aanvraag indienen De WBSO controle WBSO en IB-ondernemer