Amber

Het jonge en onderscheidende Eindhovens bedrijf Amber is actief in de mobiliteitssector. Met haar car-sharing-platform, waarbij ze gebruik maken van elektrische BMW i3’s, verzorgt Amber de zakelijke mobiliteit in Nederland. Onder andere Philips, ABN AMRO, Fontys en Hezelburcht zijn fan en afnemer van de duurzame elektrische auto’s.

Van Amsterdam tot Eindhoven en van Rotterdam tot Amersfoort; in alle grote Nederlandse steden is er wel een hub met Ambers te vinden. Een hub bestaat uit één of meerdere oplaadpalen, waar gebruikers een Amber kunnen ophalen, opladen en/of achterlaten.

Hezelburcht ondersteunt Amber bij innovatieprojecten

De specialisten van Hezelburcht hebben al mooie successen geboekt voor de innovatieprojecten van Amber. Het afgelopen jaar is er onder andere succesvol subsidie aangevraagd vanuit de WBSO, de MRE en de MIT (haalbaarheid en R&D). Momenteel onderzoeken onze specialisten tevens de Europese subsidiekansen voor Amber, aangezien het bedrijf snel groeit en nog lang niet klaar is met innoveren!

We werken al langer prettig samen met Hezelburcht. Voor dit project hebben we in korte tijd een behoorlijk ambitieus plan geschreven, waarmee we de ontwikkeling van autonome Ambers een kickstart kunnen geven. Hiermee gaan we een flinke impact maken op de mobiliteitsmarkt, en bovenal blijft ons eigen businessmodel schaalbaar. - Joep Sloot, COO van Amber

Meer weten?

Neem contact met ons op!

?

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.