Komt uw bedrijf in aanmerking voor WBSO subsidie?

Of u nu een startende ondernemer, mkb’er of multinational bent. Als uw bedrijf zich bezig houdt met innovatie, komt u waarschijnlijk in aanmerking voor WBSO subsidie. Of uw bedrijf nu gespecialiseerd is in softwareontwikkeling, life sciences onderzoek, technische machinebouw of de ontwikkeling van een duurzaamheidsoplossing. De WBSO is niet voor niets de populairste stimuleringsregeling voor innovatie in Nederland.

Ontdek of uw projecten in aanmerking komen voor WBSO subsidie!

Wat is WBSO subsidie?

De WBSO subsidie (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk), ook wel S&O-subsidieregeling genoemd, is een fiscale stimuleringsregeling en vergoedt een deel van de kosten van innovatieve activiteiten. Het fiscale voordeel van de regeling verrekent u in de aangifte van de loonheffing. Als u een ZZP’er bent verrekent u dit met uw inkomstenbelasting.

Lees hier meer over het WBSO voordeel

Heb ik recht op WBSO subsidie?

Komen uw projecten in aanmerking?

Ontwikkelt u nieuwe producten, processen of programmatuur? Dan heeft u mogelijk recht op WBSO en kunt u voordeliger onderzoek en ontwikkeling (R&D) verrichten. Benieuwd of uw ontwikkelingsproject in aanmerking komt voor WBSO?

Toets uw projectidee

Subsidie aanvragen? Schakel specialistische kennis in

Behoefte aan subsidieadvies of wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neemt u gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?