TWTG R&D

TWTG R&D is een van de meest innovatieve en dynamische bedrijven uit de regio Rotterdam. De afgelopen jaren is TWTG razendsnel doorgegroeid van HighTech startup tot een van de marktbepalende partijen op het gebied van industrial Internet of Things (IoT), Industry 4.0 en de ontwikkeling van embedded connected hardware. Naast prachtige klantprojecten voor onder meer PostNL, Eneco en Vopak, ontwikkelen de engineers van TWTG tevens eigen productinnovaties. Dit heeft de afgelopen jaren onder meer geresulteerd in de ontwikkeling van een connected fietsslot met Blockchain technologie, de wereldwijde uitrol van LoRa WAN technologie, en de Tryst Light Energy module.

Hezelburcht verzorgt voor de innovatieprojecten van TWTG de subsidieaanvragen, waaronder aanvragen voor de WBSO, de MIT regeling en het Horizon 2020 SME programma.

De ondersteuning die wij ontvingen vanuit Hezelburcht in combinatie met de diversiteit aan subsidieregelingen, hebben absoluut bijgedragen aan onze groei. Hezelburcht heeft ons altijd goed ontzorgd, zodat wij ons kunnen richten op de zaken waar wij écht goed in zijn! Naast de subsidiedienstverlening brengt Hezelburcht ons ook in contact met interessante partijen voor toekomstige samenwerkingen. Meedenken, het snappen(!) en resultaat. Dát is Hezelburcht voor ons. - John Tillema, CTO & Co-founder TWTG

Meer weten?

Neem contact met ons op!

?

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.